Dragonstraat 14, 5044 HR Tilburg
  • doe een beroep op

    Jacobs

    Projectmontage

Kantoorinrichting

Gaat je bedrijf verhuizen of inhuizen? Onze VCA-gecertificeerde specialisten demonteren jouw kantoormeubilair, ‘huizen’ het van A naar B en zetten alles weer in elkaar zónder dat je daar omkijken naar hebt.
lees meer

Winkelinrichting

Voor de opening, restyling of verhuizing van je winkel zijn we graag jouw partner. Met een gedegen plan dragen wij zorg voor het (de)monteren van jouw winkelinrichting en/of een vlekkeloze verhuizing.
lees meer

Interieurafbouw

Van het leggen van vloeren en plinten tot het plaatsen van systeemwanden en -plafonds. Het finetunen van jouw kantoor of winkel laat je met een gerust hart aan onze professionals over.
lees meer

KANTOORINRIChting

Wisselen twee afdelingen binnen jouw onderneming met elkaar van plek of verhuist je bedrijf naar een nieuw pand? Zowel een interne als externe verhuizing kun je met een gerust hart aan onze VCA-gecertificeerde professionals overlaten. Ons team staat klaar om jou de helpende hand te bieden.

Jacobs Projectmontage staat voor topkwaliteit, vakmanschap en integriteit in de complete uitvoering van een verhuizing of inhuizing. Met het juiste materieel, robuuste verhuisbussen, hardwerkende verhuizers, technische kennis en ervaring hebben wij alles in huis om de verhuizing en montage van jouw meubilair in goede banen te leiden.

Van A naar B

Met onze verhuisservice op maat 'huizen' we het kantoormeubilair van A naar B. Als spin in het web houden we het overzicht. Tijdig signaleren we zaken die je wellicht over het hoofd ziet en ook de planning houden we nauwlettend in de gaten. Continu dragen we er zorg voor dat jouw bedrijfsvoering hier zo min mogelijk last van ondervindt. Want eerlijk is eerlijk, de business moet blijven draaien.

Montage

Voor (inter)nationale ketens en plaatselijke organisaties steken onze monteurs de handen uit de mouwen om de meubelmontage van complete kantoorinrichtingen te verrichten. Met het monteren van ergonomisch verantwoorde werkplekken en comfortabel vergadermeubilair zetten wij een professionele look-and-feel neer waar je personeel het beste in zichzelf naar boven haalt.

JIJ BEPAALT...

… En wij draaien. Jacobs Projectmontage wordt geleid door een hecht team. Stuk voor stuk flexibele, representatieve en gemotiveerde professionals die zowel projectmatig voor enkele uren tot maanden als voor servicewerkzaamheden inzetbaar zijn. Bel je vandaag voor een monteur of inhuizer, dan staat hij de volgende ochtend al voor je klaar om aan de slag te gaan. Ook in de avonduren én in het weekend.

WINKELINRICHTING

Open je een nieuwe winkel, krijgt je huidige winkel een restyling of verhuis je naar een andere locatie? Wij zijn graag jouw partner! Al ruim twintig jaar verzorgen wij de winkelinrichting van diverse grote (inter)nationale winkelketens en plaatselijke ondernemers. Van het verhuizen van het meubilair tot het monteren van schappen en stellingen. Onze specialisten weten van aanpakken en gaan nauwkeurig te werk. Met onze jarenlange ervaring, flexibele instelling en ons oog voor detail staan wij garant voor de oplevering van een winkelinrichting waarbij een functionele indeling, sfeer en beleving perfect samenkomen.

Werk aan de winkel

Als spin in het web houden we het overzicht. Tijdig signaleren we zaken die je wellicht over het hoofd ziet en ook de planning houden we nauwlettend in de gaten. We creëren een plek waar jouw producten goed uit de verf komen en waar de consument zich tegelijkertijd vanaf de eerste seconde thuis voelt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

INTERIEURAFBOUW

Met ons complete afbouwpakket zetten ons vakkundige team de puntjes op de ‘i’ in een winkel- of kantoorruimte. Van het leggen van vloeren, plinten en koven, tot het monteren van plafonds en het zetten van systeemwanden. Maar ook voor andere bouwkundige werkzaamheden draaien wij onze hand niet om. Zo nemen wij, indien gewenst, de afwerking van systeemwanden ook voor onze rekening door ze te stuken en vervolgens te behangen of te sauzen.

Service op maat

Systeemwand hier, vloerbedekking daar, wij maken jouw winkel of kantoor 'inrichtingsklaar'!

Wij spreken graag de wensen en behoeften met jou door om je vervolgens een passend voorstel te doen. Onthou: niets is ons te gek. Jij bepaalt, wij draaien!