Dragonstraat 14, 5044 HR Tilburg

Over ons

Twee decennia geleden zette oprichter Frank Jacobs ons bedrijf ‘in elkaar’. In de tussentijd groeiden we uit tot een van de grotere spelers binnen onze branche.

Jacobs Projectmontage staat garant voor topkwaliteit, vakmanschap en integriteit in de complete uitvoering van onze dienstverlening. Onze specialisten ontzorgen bedrijven bij het (de)monteren, het verhuizen of inhuizen van het kantoormeubilair of de winkelinrichting en ook de interieurafbouw nemen ze maar wat graag voor hun rekening.

Met ons team kijken we vol trots terug op duizenden gerealiseerde projecten voor zowel (inter)nationale ketens als plaatselijke organisaties. Tegelijkertijd houden we de toekomst in het vizier. twintig jaar ervaring zorgt ervoor dat we klaar zijn voor de volgende twintig jaar.

Lees meer

Kantoorinrichting

Gaat je bedrijf verhuizen of inhuizen? Onze VCA-gecertificeerde specialisten demonteren jouw kantoormeubilair, ‘huizen’ het van A naar B en zetten alles weer in elkaar zónder dat je daar omkijken naar hebt.
lees meer

Winkelinrichting

Voor de opening, restyling of verhuizing van je winkel zijn we graag jouw partner. Met een gedegen plan dragen wij zorg voor het (de)monteren van jouw winkelinrichting en/of een vlekkeloze verhuizing.
lees meer

Interieurafbouw

Van het leggen van vloeren en plinten tot het plaatsen van systeemwanden en -plafonds. Het finetunen van jouw kantoor of winkel laat je met een gerust hart aan onze professionals over.
lees meer

Waarom kiezen voor
Jacobs Projectmontage?

Meedenkend

Onze jarenlange ervaring en kennis zetten we graag in om jou optimaal te adviseren. Meedenken is bij ons geen streven, maar een garantie.

Kwalitatief

Het gewenste eindresultaat met een tevreden klant is voor ons het uitgangspunt van elk project. Want wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Ontzorgend

Wij bieden complete ontzorging van A tot Z. Van een verhuizing of inhuizing, het monteren van de winkel- of kantoorinrichting tot de interieurafbouw.

Flexibel

We zijn werkzaam in binnen- en buitenland. Met onze oplossingsgerichte werkwijze is geen project ons te complex. Sterker nog: wij houden van uitdagingen.

Vakkundig

Ons team van VCA-gecertificeerde specialisten verzorgt op een professionele en efficiënte manier de montagewerkzaamheden voor jouw winkel of kantoor.

Voorbereid

Een goede voorbereiding is het halve werk. We bereiden ons altijd tot in de puntjes voor om een vloeiend proces en een optimaal eindresultaat te realiseren.